Torsdag 19. marts 2020
kl. 19.30, Vejle Musikteater

www.kglteater.dk  
 

COSI` FAN TUTTE

”Sådan gør alle kvinder!” Titlen på Mozarts opera-hit, forviklings-farcen Così fan tutte er en slet skjult hentydning om kvinders troløshed, og om hvordan et dristigt væddemål kan sætte kærligheden på en hård prøve.

Don Alfonso udfordrer Guglielmo og Ferrando til at sætte deres kæresters trofasthed på en prøve. Vil pigerne eller vil de ikke være deres udkårne utro i deres fravær? De unge mænd indgår væddemålet, og så er den vanvittige komedie i gang. Den absurde historie tilsat Mozarts herlige musik stiller det eviggyldige spørgsmål om, hvorvidt græsset måske er grønnere på den anden side.

Tim Alberys erfaring omfatter produktioner på de store operahuse verden over, bl.a. på The Metropolitan Opera i New York og Covent Garden i London. Hans seneste opsætning af Così fan tutte fik bl.a. følgende anmelderord med på vejen ”en intelligent og velkommen genoplivning af Mozarts Così fan tutte.” En fryd for øjet er desuden Tobias Hoheisels vidunderlige periodekostumer præsenteret i en gigantisk camera obscura-scenografi.

Operaen synges på italiensk med danske overtekster.                                                                 

Medvirkende: Det Kongelige Teater og Aalborg Symfoniorkester
Dirigent
: Paul Goodwin
Iscenesættelse: Tim Albery     
Scenografi og Kostumer: Tobias Hoheisel

365 320 275 230

Køb billet