Mandag 22. januar 2018
kl. 19.30, Kolding Teater

www.folketeatret.dk

De lystige koner

En løssluppen komedie

Kvinderne fører an i løjerne, for de vil have deres vilje, og alle bedrager alle i ”De lystige koner”, som er kommet i kærlige hænder på instruktør Frede Gulbrandsen, der i sidste sæson stod bag Holbergkomedien Jean de France, som var en stor succes på Comwell Kolding Teater.

Komedien om De lystige koner indgår i rækken af Folketeatrets afstøvede klassikere og præsenterer en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere i de mange roller. Mette Horn og Camilla Bendix spiller fruerne Fjord og Pagh, der er et par saftige borgerkoner i deres bedste alder. De formelig strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd, der spilles af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Da den adelige levemand Falstaff gør kur til begge damer, kribler det i dem. Under dække af at være fornærmede over Falstaffs skamløse tilnærmelser, udsætter konerne ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden. De ældres beregnende kærlighedsintriger flettes sammen med kampen for at den unge, uskyldige kærlighed skal sejre.

De driftige koner sætter gang i løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut. Så kan mændene lære det, kan de.

                                   

Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll m. fl.   

I alt 14 medvirkende                                          

Instruktion: Frede Gulbrandsen

270 240 210

Køb billet