Tirsdag 30. januar 2018
kl. 19.30, Kolding Teater

www.danskdanseteater.dk

Don’t leave me alone

Dansk Danseteater

Dansk Danseteater er et af Nordeuropas toneangivende dansekompagnier og det største i Danmark inden for moderne dans. Kompagniet er flyttet til Operaen i starten af 2017. De nye faciliteter har givet mulighed for at hente talentfulde koreografer fra udlandet til Danmark og præsentere deres værker for et dansk publikum.

Årets forestilling er skabt af 2 kvindelige hollandske koreografer, Didy Veldman og Wubkje Kuindersma, der bidrager med hvert sit værk.

Den samlede forestilling ”Don’t leave me alone” har fået sin titel fra sangen ” Ne me quitte pas”.

Titlen binder de to værker sammen, fordi de begge undersøger sangens overordnede tema: angsten for ensomheden og den vanskelige kærlighed.

Anden del af forestillingen benævnes ”Frame of view”, der oprindelig er skabt til en ballet i New York, hvor den begejstrede både publikum og pressen. Forestillingen er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk,  der danses til musikalske klassikere.

Pressen skrev: ”Veldmans begavede Frame of View danses til en musikalsk collage og er både vidunderlig morsom, ironisk og melankolsk på samme tid.

Der er gratis introduktion kl. 18.30 i teatersalen.

Medvirkende: Dansk Danseteaters internationale dansere200 170 140

 

Køb billet