Søndag 28. oktober 2018
kl. 19.30, Kolding Teater

www.folketeatret.dk

Drengen der ville være vægtløs

En hverdagskomedie om håbløse drømme

Drengen der ville være vægtløs er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra grillen.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS`er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens by med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés far.

Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk. Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky, penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

Drengen der ville være vægtløs blev ved uropførelsen på Aalborg Teater i sæson 16/17 af publikum og anmeldererost for sin blanding af humor og skarphed i beskrivelsen af, hvor svært det er at være mønsterbryder.

Medvirkende: Nikolai Jørgensen, Mette Horn, Lars Bom, Mads Reuther og Mette Klakstein Wiberg Producent: Folketeatret

200 170 140 

 

Køb billet