Tirsdag 3. april 2018
kl. 19.30, Kolding Teater

www.svalegangen.dk 
 

I Familien - EN OPRØRSK GENERATIONSKOMEDIE

 

I FAMILIEN er en generationskomedie, der slår gnister ­mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

Generations – Clash

Familien er måske det vigtigste vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer og langsomt krakelerer julefreden.


Medvirkende: Ole Jakobsen,Vibeke Hastrup, Martin Geertz, Kirstine Hedrup, Kaja Kamuk og
Daniel Bevensee

Instruktion: Per Smedegaard

200 170 140

Køb billet