Glæd dig til sæson 17/18
22 fantastiske forestillinger

Velkommen til sæson 2017/18

BILLETBESTILLING (Abonnementssalget og løssalg er igang!)

Der tilbydes 22 varierede forestillinger på henholdsvis Comwell Kolding Teater, Godset og Koldinghus. Derudover tilbyder vi 2 opera forestillinger ”Elskovsdrikken” og "Aida" på Vejle Musikteater. Billetterne til begge forestillinger bestilles som øvrige billetter i Kolding Teaterforening.

Billetsalget startede hhv. mandag d. 1. maj kl. 10 (abonnenter) og tirsdag d. 9. maj kl. 10 (løssalg)

Bestil dine billetter direkte her på hjemmesiden!

Som sidste år kan alle billetter - både abonnements- og løssalgsbilletter bestilles elektronisk her på hjemmesiden.

Vi har sammen med Billetten oprettet et helt nyt system, så du til forestillinger på Kolding Teater kan bestille, hvilket sæde, du ønsker at sidde på.

Sådan gør du:

(Ønsker man at benytte bestillingssedlen, koster det et ekspeditionsgebyr på kr. 100,- pr. ordre, som dækker merudgiften til håndtering og forsendelse. Benyt bestillingssedlen)
Problemer med at få vist bestillingssedlen?

Der er ingen ekspeditionsgebyr på online bestilling

Se evt. Praktisk info om bl.a. abonnement og medlemsfordele