Søndag 3. marts 2019
kl. 19.30, Kolding Teater

www.uppercutdance.dk

Panic day
Danseteater

Uppercut Danseteater har gennem mere end 30 år skabt hårdtslående forestillinger målrettet det voksne, det unge og det yngste publikum. De fleste forestillinger lægger sig i et dynamisk krydsfelt mellem moderne dans, breakdance og teater. Forestillingerne serveres med et glimt i øjet.

Panic Day er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller, være en god søn, en endnu bedre mor, bestå din eksamen, blive månedens medarbejder, byens bedste elsker og verdens lykkeligste nyskilte – er du klar? Med nutidens panik som hovedtema arbejder koreograf Stephanie Thomasen frit med sin unikke sans for det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed: Det planlagte kolliderer med det uforudsete.

Latterligt hysteri, monumentale angstanfald og ukontrollabel aggression opstår, men også skrøbelige pusterum og eftertanke.

Et infernalsk horn blæser til start på den vigtigste, den travleste og den værste dag i livet. Seks danseres kapløb om at nå først til den totale nedsmeltning er begyndt. Tiden er på speed, ambitionerne sidder oppe under stjernerne, men det uforudsigelige står i vejen for planen om det perfekte liv.

Panic Day kommer hverken publikum eller danserne sovende til.

Medvirkende: Stephanie Thomasen, Mark Philip og Uppercut Danseteaters faste ensemble
Koreograf: Stephanie Thomasen

Producent: Uppercut Danseteater160 160 130

Køb billet