Tirsdag 13. februar 2018
kl. 18.00, Kolding Teater

www.folketeatret.dk

Peter Pan

Familieforestilling

Peter Pan er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Nu lever han på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for. Ønskeøen vrimler med feer og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo.

Peter flyver ofte hjem til Wendy og hendes brødre, John og Michael, for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn. Fortolkningen af Peter Pan er lagt i hænderne på Moqi Simon Trolin og komponist Anders Ortmann, der også stod bag Ronja Røverdatter og Mio, min Mio.

Medvirkende: I alt 12 medvirkende musikere, skuespillere og akrobatiske dansere

Michael Slebsager som Peter Pan

Instruktion: Moqi Simon Trolin200 170 140

Komponist: Anders Ortmann

Trailer (Youtube)

Køb billet