Tirsdag 5. november 2019
kl. 19.30 Kolding Teater

www.folketeatret.dk  

Så længe mit hjerte slår

- en Giro 413-musical om knuste hjerter og brækkede ben

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for ens indre øre. Så længe mit hjerte slår er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413.

Det er en musikalsk kærlighedserklæring til dansktoppens sange, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet til vores liv, både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.

Så længe mit hjerte slår er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene. Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen

Scenografi: Helle Damgaard

Instruktion og dramaturgi: Heinrich Christensen

207 240 210Køb billet