Tirsdag 2. april 2019
kl. 19.30, Kolding Teater

www.figaros.eu

Svend, Knud og Valdemar

Synger på sidste vers – opera version

”Svend, Knud og Valdemar” eller ”Kongemordet i Roskilde” eller ”Slaget på Grathe Hede”, et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet.

Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret. Pressen skrev:

”En herlig aften med en latter, så tårerne trillede ned ad kinderne”

”Fra få minutter inde i 1. akt rullede latteren, og det blev den ved med” ”Det er intelligent og morsom underholdning for alle aldre”

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Gæstesolist: Rasmus Krogsgaard

Producent: Figaros200 170 140