Fredag 18. oktober 2019 kl. 19.30
og lørdag 19. oktober 2019
kl. 14.30, Mungo Park

www.folketeatret.dk  

Troen Og Ingen

Med tekst og musik af Søren Huss

Søren Huss´ sorgalbum dramatiseres

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss´ kæreste blev offer for en trafikulykke, hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss´ dansksprogede solodebut Troen Og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss´ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen Og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen Og Ingen går tæt på de store følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den og hvordan forvandles mørket til Lys?

Medvirkende: Jullie Hjetland, Laura Kold, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne

Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedikte Borum Poulsen

Instruktion: Per Smedegaard

150_150_130

 

Køb billet