Billetbestilling
Se billetsystemet

Abonnement
Et abonnement omfatter bestilling af mindst tre forestillinger. Medlemskontingentet på 20 kr. pr. billet er indregnet i billetprisen.
Gebyr på 100 kr. pr. bestillingsseddel (kan undgås ved at bestille direkte via billetsystemet)

Medlemsfordele

• Stor rabat på mange af billetterne
  • Stemmeret på generalforsamlingen
  • Billetter med rabat i Vejle og Fredericia teaterforeninger

Billetbestillling - billetsalget starter mandag d. 11. maj
Gå ind på koldingteaterforening.dk eller billetten.dk og bestil dine billetter. Det er den nemmeste og billigste måde, og du bestemmer selv, hvor i salen du vil sidde ved teaterforestillinger
på Comwell Kolding Teater, da du her kan se oversigten over ledige pladser.
Alternativt sendes/afleveres bestillingssedlen fra brochuren til billetten.dk,  Birkemosevej 7A, 6000 Kolding, tlf. 70 20 20 96 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der mod et gebyr på kr.
100 fremsender billetterne.
Abonnenter kan i hele sæsonen købe flere billetter til abonnementspris.
Er der udsolgt i en priskategori, vil du automatisk få tilbudt de bedste billetter i en billigere priskategori

Derudover kan der købes billetter hos
• Kolding Storcenter (kiosken)
• Godset
• Receptionen på Hotel Comwell (gælder også billetter
• til dagens forestilling).

Gavekort
Glæd familie og venner - køb et gavekort her på hjemmesiden eller på foreningens kontor.

Grupperabat
Ved samlet køb af mindst 20 billetter til samme voksenforestilling gives der 20% rabat på løssalgsprisen. Der gives ikke grupperabat il familieforestillingerne på ungdomsbilletter, da disse billetter i forvejen er med rabat.

Billetbytning
Billetten.dk hjælper dig gerne med at bytte dine billetter til en anden forestilling mod et ekspeditionsgebyr på 25 kr. Billetter tages ikke retur og refunderes ikke.

Teleslynge
Kolding Teater har teleslynge på rækkerne 2-13. Teleslyngerne er påvirket af strømforbruget under forestillingerne, og de virker desværre ikke altid optimalt. Teatrets teknikere anbefaler, du skruer op for høreapparatet i stedet for at bruge teleslyngen.

Børn og unge
Ungdomsbilletter kan købes af børn og unge under 25 år. Medio august får forældre/elever – via skolernes intranet – information om de af teaterforeningens forestillinger, der kunne være relevante for bestemte klassetrin.

Parkeringsforhold - husk at registrere din nummerplade eller registrer dig for hele sæsonen
VIGTIGT: Læs om parkeringsforholdene ved Comwell Kolding Teater