Billetbestilling
Se billetsystemet

Abonnementssalget starter den mandag d. 6. maj kl. 10.
Et abonnement omfatter bestilling af mindst tre forestillinger. Medlemskontingentet på 20 kr. pr. billet er indregnet i billetprisen. Dog indgår følgende forestillinger – Troen og ingen, Træt lever og tungt hjerte og Palle stadig alene i Verden – ikke i abonnementsordingen.
Gebyr på 100 kr. pr. bestillingsseddel (kan undgås ved at bestille direkte via billetsystemet)

Medlemsfordele

• Stor rabat på mange af billetterne
  • Stemmeret på generalforsamlingen
  • Billetter med rabat i Vejle og Fredericia teaterforeninger

Løssalg
Fra mandag d. 6. maj kl. 10 kan billetter købes i løssalg her på hjemmesiden via billetsystemet og hos:

• Kolding Storcenter (kiosken)
  • Godset
  • Receptionen på Hotel Comwell (gælder også billetter til dagens forestilling).

Gavekort
Glæd familie og venner - køb et gavekort her på hjemmesiden eller på foreningens kontor.

Grupperabat
Ved samlet køb af mindst 20 billetter til samme voksenforestilling gives der 20% rabat på løssalgsprisen. Der gives ikke grupperabat il familieforestillingerne på ungdomsbilletter, da disse billetter i forvejen er med rabat.

Billetbytning
Vi hjælper gerne med at bytte dine billetter til en anden forestilling mod et ekspeditionsgebyr på 25 kr. Billetter tages ikke retur og refunderes ikke.

Teleslynge
Kolding Teater har teleslynge på rækkerne 2-13. Teleslyngerne er påvirket af strømforbruget under forestillingerne, og de virker desværre ikke altid optimalt. Teatrets teknikere anbefaler, du skruer op for høreapparatet i stedet for at bruge teleslyngen.

Børn og unge
Ungdomsbilletter kan købes af børn og unge under 25 år allerede ved abonnementssalgets start. Medio august får forældre/elever – via skolernes intranet – information om de af teaterforeningens forestillinger, der kunne være relevante for bestemte klassetrin.

Parkeringsforhold - husk at registrere din nummerplade
VIGTIGT: Læs om parkeringsforholdene ved Comwell Kolding Teater